3 balerina tea mellékhatása

Áttekintés

3 Ballerina A teát nem a tényleges tealevélből készítik. Ez a növényi diétás tea csak két összetevőből áll: a malva verticillata és a cassia angustifolia, amelyeket kínai maláta és szenna néven ismert. Sem a gyógynövény koffeint vagy efedrint tartalmaz, de mindkettő erõs hashajtók és diuretikumok. Mindenképpen beszélje meg orvosával, mielőtt használná. Kövesse a dobozon lévő utasításokat, és figyelje a fizikai reakcióidat, mert túlzott használata vagy az érzékeny rendszerrel rendelkező emberek használata problémákat okozhat.

Hányinger

A gyógyteák nem értenek egyet mindenkivel. Mind a kínai maláta, mind a szenna elég erős hashajtók és diuretikumok, és a rendszer erősen reagálhat rájuk. A DietSpotlight.com felmérései arra figyelmeztetnek, hogy egyes felhasználók a 3 Ballerina Tea fogyasztása után hányingert tapasztalták.

Hasmenés

A laxatives, mint például a kínai maláta és a szenna, a bél nyálkahártyáit kenjük, ezzel ösztönözve az eliminációt. Ez előnyös lehet, ha székrekedsz. A Mayo Klinika szerint azonban a hashajtók hosszan tartó használata függőséget okozhat, ami lehetetlenné teszi a bélműködést a segítség nélkül.

Kiszáradás

Mind a szenna, mind a kínai maláta vízhajtóként hat, ami azt jelenti, hogy bátorítják a vizelést. Ez a víz súlyának kezdeti elvesztéséhez vezethet, de ha nem gondoskodik arról, hogy a folyadékbevitel elég magas legyen, dehidráció léphet fel. Dr. Andrew Weil szerint: “Az orvosi felügyelet nélküli diuretikumok tartós használata vagy visszaélése dehidratálódáshoz vezethet, ami vese károsodást és a normál elektrolit-szintek, például a nátrium és a kálium szintje közötti egyensúlytalanságot okozhat, amelyek létfontosságúak a szív-, a vese- és a Májfunkció. Ha az elektrolitok kiegyensúlyozatlanok, akkor nagy a kockázata a szívelégtelenségnek és a hirtelen halálnak. & Rdquo; Biztosítson legalább 64 oz-ot. Napi vízzel 3 Ballerina Tea használatával.