A férfi csalás fizikai jelei

Áttekintés

Hosszú időn belül a hardcore bizonyítékok előtt egy nő gyakran ismeri az intuitív bélén, hogy valami nincs rendben a kapcsolatával. Lehet, hogy annyira jelentéktelen, mintha egy új, álmodozó pillantást figyelne a szemébe, de annyira finom az elképzelés, hogy mélyen megrázta az a lehetőség, hogy megcsal. Az intuíciótól eltekintve figyelje a fizikai jeleket, hogy tisztázódjanak. A jelek feltűnése nem feltétlenül jelenti a csalást, de jelezheti, hogy szükség van komoly beszélgetésre a férfival.

Sneaky telefon és internet taktika

A félrevezető vagy szokatlan telefonos manufaktúra egy hűtlenség vörös zászló. Folyamatosan ellenőrizni a hangposta üzenetét magánként, otthagyva hagyni a telefont, vagy nagyon paranoidálni, ha valakit használ a telefonján, jelezheti, hogy valamit vagy valakit bujkál. Vigyázz olyan jelekre, mint például a törölt hívás vagy szöveges előzmények, a telefonszámla küldésének megváltozása, a telefonszámla új számának vagy az új mobiltelefonok és az új telefonszámok, amelyek a névjegyzékében vagy a hívófél-azonosítóban szerepelnek, mondja a True U. Az ártalmatlan internethasználat szintén gyanús viselkedés .

Hirtelen és teljes átalakítása

A férfiak általában nem szoktak átalakulni. Ha hirtelen új frizurával és friss ruhásszekrénnyel újrateremtette magát, egyszerűen csak csodálkozna azon, mi okozta ezt a magatartást. Egyedül, ez nem lehet kellemetlen. De a kapcsolatok figyelmeztető jelzései akkor kezdődnek, ha olyan újszerű, kizáró érdekeket is kifejlesztett, amelyek túlságosan távol tartják otthonuktól. Az új manierizmusok zavarásai közé tartozik a zuhanyozás is, amikor minden este bejárja az ajtót, és a ruhák változását az autójában vagy az irodájában tartja.

Kis részleteket zavar

A csaló elfogása gyakran azt jelenti, hogy detektív munkát kell keresned. Próbálj meg elkapni egy idegen illatanyagot, amikor hazaér. Keresse meg a smink sminkjét a gallérján és a megmagyarázhatatlan óvszereken vagy a férfi elősegítő termékeken. Vigyázz a szokatlan vásárlásokra vagy az otthonában megjelenő tételekre, mivel ezek valójában a másik nő ajándékai lehetnek. Szitálja át a szemetet a bevételekhez, és nézze meg, hogy van-e étkező vagy italokat vásárolni olyan helyeken vagy időkben, amikor nem mondta el. Ellenőrizze a hamutartót az autójában olyan cigarettacsikkekhez, amelyek nem az ő vagy a márkája.

Eltűnt

Néha hiányzik az idő, eltűnik a készpénz vagy a megmagyarázhatatlan távollétek, amelyek csalónak adják el magukat. Légy proaktív, hogy megtalálja ezeket a részleteket. Hívja az irodáját, nem a celláját, amikor azt mondja, hogy későn dolgozik. Ha mindig délben fekszik le a föld felszínéről, és később azt állítja, hogy találkozik, váratlanul süllyed, hogy ebédelhessen. Ha pénze hiányzik a költségvetésből, akkor lehet, mert egy másik nőt nyer és étkezik. A pénzforgalom változásainak és a hitelkártyák vásárlásának követése.

Anélkül, hogy bizonyítaná az indiszkréciókat, a csalók boldogan hazudnak. Ezért a fizikai bizonyítékok megtalálása elengedhetetlen. “Minél szorgalmasabban nézel ki, annál inkább rejtjelező jeleket találsz,” mondja Ruth Houston, a szerző “Megcsal? 829 Telltale Signs. “Tartsa a napló a furcsa viselkedés és a fizikai jelek megtalálja is hasznos segítséget nyújt a dokumentáció is. Az érzelmek magasak, amikor azt gyanítja, hogy az ember csal. Ne hagyatkozzunk a memóriára.

Dokumentáció bizonyításként