A pulton keresztül a szédülés gyógyszerei

Meclizine Hydrochloride

Szakértők úgy vélik, hogy az amerikaiak több mint 40 százaléka szédül, elég komoly, hogy el fognak menni az orvoshoz, a 2010. évi információk szerint a Senior Citizens Guide honlapján. Fáradtság, stressz, vérszegénység, menopauza, belső fülfertőzések és egyéb állapotok szédülést vagy vertigót, szenzációt vagy mozgás illúzióját okozhatják. Különböző gyógyszereket alkalmaznak szédülés, szédülés és egyidejű hányinger kezelésére. Ezek a gyógyszerek tablettákban, kapszulákban, bőrfoltokban és folyékony formában jönnek, és szublingválisan vagy injekció formájában is beadhatók. Mindig vegye fel a kapcsolatot kezelőorvosával, mielőtt vényköteles vagy over-the-counter gyógyszert szed.

dimenhydrinate

A mecizin-hidroklorid egy over-the-counter gyógyszer, amelyet általában Bonine vagy Antivert-nek neveznek. Lehet, hogy ez az első választás a szédülés gyógyszere, és az utazással kapcsolatos hányinger kezelésére is felhasználható. A gyógyszer azt hitte, hogy segít az embereknek, akik hajlamosak a szédülésre, csökkentve az érzékenységet a mérlegközpontokban a központi idegrendszer szerint a Washington Egyetem Orvostudományi Otolaryngology honlapján.

DizzyStop

A Dimenhydrinate, Dramamine néven ismert, mozgásszervi megbetegedésre nem szedhető gyógyszer. Megoldja a gyomrot és enyhíti a szédülést. A Dimenhydrinate gyakran ajánlott a vertigó súlyos eseteiben. A Dramamine folyadék formájában kapható olyan gyermekek számára, akik mozgássérültségben és szédülésben szenvednek, de ez a gyógyszer nem engedélyezett 2 év alatti gyermekek számára.

A vizelethajtók

A DizzyStop egy gyógyszer, amelyet Stuart Barton MD, egy otolaryngológus fogalmazott meg, aki több mint három évtizede dolgozik a betegeknél, és kutatásokat végez a szédülés okairól, valamint a szenvedés kezelésének és enyhítésének legjobb módjairól a DizzyStop.com és a Desertent.org szerint. , A Desert Ear Nose and Throat orvosi központ honlapján, ahol Dr. Barton orvostudományt folytat. Dr. Barton azon elhatározása, hogy segít enyhíteni betegeinek mozgási betegségét, hányingert, szédülést és szédülést, arra késztette őt, hogy létrehozza ezt a természetes gyógyszert, amely úgy tűnik, hogy megkönnyebbül a szédülés és a szédülés. A gyömbér, a DizzyStop egyik fő összetevője, nagyon hatékonynak tekinthető a szédülés ellen. Az FDA nem értékelte a termék hatékonysági igényeit.

Vitaminok

A szédülés és a szédülés jól ismert oka a Meniere-kór, magyarázza Randy Swartz, a Kaliforniai Egyetem San Diego-i Orvostudományi Egyetemének egy 2005-ös cikkét az American Academy of Family Physicians honlapján. A belső fülben túl sok endolymph folyadék okozhatja ezt az állapotot, és az ajánlott kezelés magában foglalja a test folyadékretenciójának csökkentését. A betegeket gyakran javasolják, hogy kipróbálják a diuretikumokat és alacsony sótartalmú diétát. Néhány diuretikum a pult felett megvásárolható, mások pedig vényköteles gyógyszerek formájában kaphatók.

A B-vitamin hiánya szédülést okozhat, és néhány szédülés és szédülés esetén a B6 vitamin bevétele enyhítheti a kellemetlen érzést. A D-vitamin egy másik kiegészítés, amely segíthet a szédülésben, amely az ember fülének folyadék egyensúlyából származik.