Az állandó szemöldök pro és kontra

A tartós smink, mint a tetovált szemöldök, jó, időtakarékos ötletnek tűnhet. A ritka vagy nem létező szemöldökes nőket elhajolhatja az a tény, hogy az állandó smink képes a szemöldök kinézetére, anélkül, hogy a ceruzákkal és a kefékkel felborulna. De a tartós smink nem hátrányos, és ezeket óvatosan mérlegelni kell a profik ellen a döntés meghozatala előtt.

Ha a szemöldökét véglegesen tetoválták, lerövidítheti a sminkprogramot. Amikor szemöldökét sminket használva, időt vesz igénybe, hogy rajzolja őket a szemöldökceruzával, majd töltse fel őket szemöldökjavítóval. A tetovált szemöldök eltávolítja a sminkrutin ezen aspektusát.

Bárki, aki tetoválást végez, igazolhatja azt a tényt, hogy fájdalmat okoz. Tartós szemöldök tetoválva a finom bőrön a szem felett fájdalmas folyamat lehet. A fájdalom azonban rövid életű, mivel a szemöldök viszonylag kicsi és gyors.

A végleges szemöldökre törekszenek arra, hogy hogyan definiálhassanak egy arcot. A jól elhelyezett, jól formázott homlokoldala megkönnyítheti az arcot vékonyabb és polírozottabb megjelenést, és még inkább segíthet a szemének szélesebb megjelenésében. Egyes nők akár úgy is dönthetnek, hogy eltávolítják természetes szemöldöküket a tartós, könnyebb karbantartást és ápolás érdekében.

Míg a jelenleg megválasztott szemöldök formája nagyon divatos lehet, a stílusok megváltoztatása az állandó szemöldökét elavulhatja és tompítja. Évtizedekkel ezelőtt a tökéletesen alakított szemöldök a divat volt, de a tendenciák megváltoztak, és idővel a gravitáció a nagyobb és jobban meggondolatlan szemöldökkel jelentkezett. Az egyik formájú szemöldöke a mai divatban van, de nem holnap.

Egyes nők és férfiak alopecia nevű állapotot szenvednek, ami miatt elveszítik a testük összes haját, beleértve a szemöldökét is. A tartós smink segíthet a szemöldökök helyreállításában a megfelelő szín és forma megadásával, ezzel segítve az álcázást.

Áttekintés

Pro: Az idő

Con: fájdalom

Pro: Meghatározott arc

Con: Stílusok módosítása

Pro: Hajhullás korrekció

A tetovált szemöldökök megjelenése bizonyos fertőzést és problémákat okozhat, ha elkészült. Egyes nők keloidokat vagy puffadt hegeket fejlesztenek ki, miután ezt a kezelést elvégezték. Ha érzékeny bőröd és hegesedésed van, ez nem lehet jó választás az Ön számára.

Con: Fertőzés és érzékenység