Eljárások a ráncok eltávolítására

Áttekintés

Különböző ráncfelszívó eljárások állnak rendelkezésre, és melyik az Ön számára fog működni, attól függ, milyen típusú bőröd és milyen a ráncok természete. Egyetlen kezelés sem mindenki számára megfelelő. Minden korcsoport különböző ránctalanítási problémákat vet fel, és a különböző eljárások segítenek csökkenteni vagy csökkenteni a ráncokat. A bőrgyógyászok különböző eljárásokat alkalmaznak a kanyarogok kezelésére, például injekciós eszközök, lézeres kezelések és arcliftek kezelésére. Ezek egyszerre alkalmazhatók, vagy kombinálhatók olyan eredményekre, amelyek drámaibbak.

Injekciós kezelések

Injekciós kezelések a ráncok közé tartozik a onabotulinumtoxin A, forgalmazzák a Botox, és az arc töltőanyagok. Botox relaxálja az izmokat a szem körül, hogy megakadályozza az új ráncok kialakulását. Megszünteti a homlokon lévő szemek között kialakuló homlokvonalakat is. Az orvos injekciózza a Boxtoxot az izmokba, hogy lazítsa őket, az orvosi rendelőben az eljárást leállítja. A leggyakoribb mellékhatás a bőrgyógyászati ​​akadémia szerint a bőrpír és talán enyhe zúzódás, a kollagén injekciók javítják a mély ráncokat és a ráncokat, jelentette a Mayo Clinic. Az orvosok kollagént injektálnak az orr, az ajkak és az arcod más részei között, hogy a bőrét feltörjék és csökkentsék a ráncok megjelenését.

Lézeres újraformázás

A lézersugárzás intenzív impulzusos fényt (IPL) is használ. Ez költséges lehet, de hatékony ránctalanító eljárás. Az IPL lézerek több hullámhosszú fényt használnak, és nem pusztítják el a bőr felületrétegét. A bőrfelszín alatt dolgoznak, hogy csökkentsék a ráncokat és javítsák a bőr tónusát és textúráját, az American Academy of Dermatology szerint. Serkentik továbbá a kollagén termelést a bőrön. Ezt az eljárást egy dermatológus irodájában végezzük, és a páciens azonnal visszatérhet a munkába. Ablatív lézerek, mint a CO2 és YAG lézerek, elpusztítják a bőr felszíni rétét a finom vonalak és mély ráncok eltávolítására. Serkentik a kollagén termelést is. Ez az eljárás mélyebb ráncokra, barna foltokra és hegesedő bőrre vonatkozik. Ez egy orvosi rendelőben történik. Ez egy fájdalmas eljárás, és a páciens arca elakadt a felszínre kerülése előtt. Az arc felduzzadhat, és több hónapig is eltarthat, hogy meggyógyuljon, a Mayo Klinika szerint.

Face-Lift

Az Arc-Lift a leghatékonyabb módja annak, hogy csökkentsük a ráncolódást és a bőrt okozó bőrtöredéket az Amerikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia szerint. Az arc liftek a legdrágábbak a ráncos kezeléseknél, de a hatások a legdrámaibbak és legfeljebb 10 évig tarthatnak. Az arc liftek kombinálhatók a Botox, a kémiai hámlás és a kollagén injekciók, hogy maximalizálja a ránctalanító hatásokat. Az arc liftek egy kórházban vagy műtéti csomagban egy dermatológus iroda. A beteg az anesztézia alatt áll az eljárás során. Több hónapig is eltarthat az arc a sebészeti beavatkozás után. Ez egy agresszívebb eljárás, ami sebészeti beavatkozást és duzzanatot eredményez.