Fen diéta tabletták mellékhatások

Áttekintés

A Phen diétás tabletták tartalmaznak egy fentermin nevű anyagot. A Phen úgy működik, hogy csökkenti az étvágyát, a PubMed Health szerint. A diétás tablettákkal óvatosnak kell lenni, mert szokás lehet. A legtöbb ember három-hat hétig ilyen tablettákat szed. A mellékhatások enyhítéséhez vigye ezeket a diétás tablettákat étkezés közben. Vegye őket orvosi felügyelet alá is.

Kevésbé súlyos mellékhatások

Szükség esetén konzultáljon az orvossal, ha vannak olyan tünetei, amelyek tartósan vagy súlyosan jelentkeznek, amikor a diétás pirulákat használják, a PubMed Health szerint. Ezek közé tartozik a szájszárazság, hasmenés, kellemetlen íz, hányás és székrekedés. Ön is tapasztalhat viszketést, szorongó érzést vagy idegességet, jelentette a Drugs.com.

Éberség

A Phen befolyásolhatja a reakcióidat és a gondolkodást, a Drugs.com szerint. Ez azt jelenti, hogy elkerülje az alkoholfogyasztást a fen-szal együtt, és gondoskodnia kell arról, hogy vezetés közben vagy más tevékenységet végezzen, amelyre szükséged van.

Szívkérdések

A Phen fokozott vérnyomást, szívdobogást vagy mellkasi fájdalmat okozhat. Ha ilyen tüneteket tapasztal, azonnali orvosi segítséget kell kapnia a PubMed Health szerint.

Egyéb kérdések, amelyek orvosi figyelmet igényelnek

A diétás pirulák szedése során nyugtalanságot, szédülést, álmatlanságot, remegést vagy lábat és boka duzzanatot tapasztalhat. Azonnal keresse fel kezelőorvosát, ha ilyen hatása van, javasolja a PubMed Health.

Ha légzési nehézséget vagy nehézséget okoz a gyakorlatban, akkor korábban már tudta orvosának értesíteni azonnal, tanácsot adjon a PubMed Health szakembereinek.

A Phen diétás pirulákat a múltban fenfluraminnal kombinálták a fen-fen-tabletta létrehozása céljából. Ezek a tabletták népszerűek voltak az 1980-as és 1990-es években, és a szívbetegségben szenvednek, jelentette Christine Gorman a TIME magazinról 1997. július 21-i cikkében, && ldquo; Veszély a táplálékhalmazban? “A Szövetségi Gyógyszerészeti Hivatal már nem engedélyezi fen- Az Egyesült Államokban forgalmazzák. A Drugs.com figyelmeztet arra, hogy a fenfluraminnal vagy dexfenfluraminnel való együttes bevétele ritka és halálos tüdőbetegséghez vezethet, amely pulmonalis hypertonia néven ismert: a Phen súlyos és életveszélyes hatásokkal járhat, ha MAO-gátlókkal együtt szedik. Ezek közé tartoznak az izokarboxazid, a fenelzin, a razagilin, a szelegilin és a tranilciprim. Ha ezeket a gyógyszereket 14 napon belül szedte, akkor nem törölhetők a rendszerből. Kerüljétek el a fen-et, amíg ki nem szedik a szervezetből, tanácsolják a kábítószerekkel foglalkozó szakembereknek.

Kerülje a terhesség vagy szoptatás elkerülését, mivel nem ismert, hogy ez a diétás tabletta károsít-e egy születendő csecsemőt vagy csecsemőt a Drugs.com szerint.

Légszomj

Életveszélyes kérdések

Terhességi aggodalom