Melaleuca vitaminokat a rákos betegek kezelésére

Áttekintés

A Melaleuca Ausztráliából származó teafaolajról elnevezett egészségügyi és wellness cég. Bár a Melaleuca különböző tisztítószereket és testápolási termékeket gyárt, a vállalat legismertebb a vitaminokról. A Melaleuca által termelt különböző vitaminok és kiegészítők közül egyesek különösen előnyösek lehetnek a rákos betegek számára. Azonban az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal nem tesztelte a teafaolajat annak hatékonyságára. Ne vegyen be semmilyen vitamint vagy vitamin-kiegészítést anélkül, hogy orvosával konzultálna.

Vitalitás Kalcium Teljes

A Melaleuca Vitality Calcium Complete fő összetevője a D-vitamin. A D-vitamint gyakran találjuk a tonhalban, a tejben és a tojásban. Az is pozitív hatással van az immunrendszerére, és megtehető, hogy a csontjaid erősek. A szervezet természetes módon termel D-vitamint, amikor ultraibolya B vagy UVB sugárzásnak van kitéve a nap, szemben a szoláriumokkal előállított mesterséges UVA-sugarakkal. A Vanderbilt Egyetem szerint túl sok az UVA-sugárzásnak való kitettség rákhoz vezethet. Egy 2009. júliusi tanulmányban Dr. Cedric F. Garland et. al. Hogy a D-vitamin és a kalcium segít megelőzni a rákot. Mint ilyen, a Melaleuca azt javasolja, hogy szerezzen be a szervezetben a D vitaminot a Vitality Calcium Complete segítségével, tápláló táplálékkal és megfelelő szabadtéri aktivitással kombinálva.

CellWise

A Melaleuca a CellWise-t széles spektrumú antioxidánsként definiálja, amely C-vitamint tartalmaz, amely a szabadgyökök ellen küzd. A szabad gyökök olyan instabil molekulák, amelyek károsítják a szervezet sejtjeit. Antioxidánsok által stabilizáltak. Ezért az antioxidánsok segítenek korlátozni a szervezetben a szabad gyökök okozta károkat. A Cell Wise is tartalmaz Oglio-Melaleuca szabadalmaztatott formuláját, amely a vállalat szerint védi az ásványi anyagokat a felesleges szabadgyökök termelésének csökkentésével. A Nemzeti Rákkutató Intézet szerint a szabad gyökök okozta károsodás rákot okozhat. Mint ilyen, az antioxidánsok mennyiségének növelése a szervezetben segít a rákos betegeknek a betegség leküzdésében.

Vitalitás MultiVitamin és ásványi anyagok

A jó táplálkozás fenntartása elengedhetetlen a rákos betegek számára. A megfelelő táplálkozás növeli erejét és elősegíti az immunrendszer működését. A rákos betegek esetében a táplálkozás segít a fertőzések megelőzésében, a kezelések tolerálásában és a gyorsabb tempóban, az Amerikai Rákkezelő Centrumok szerint. Annak érdekében, hogy a szervezet minden szükséges tápanyagot megkapjon, vegye figyelembe a multivitamin és az ásványi anyag kiegészítését. A Melaleuca Vitality MultiVitamin és Mineral Supplement nagy mennyiségű tápanyagot tartalmaz a CTCA által azonosítani a rákos betegek immunrendszer működésének javítására: béta-karotin, szelén, C-vitamin és E-vitamin.