Mexikói gyógymódok

Áttekintés

A gyógynövények és fűszerek a népi gyógymódok középpontjában vannak sok mexikói háztartásban. A virágok, a levelek és a magvak úgy hiszik, hogy mindent megtesznek a megnyugtató gyomor megnyugtatása és a szorongás enyhítése érdekében. A hagyományos gyógymódok növények olcsóak és könnyedén termeszthetők a saját kertjében, a Planeta.com, egy weboldal, amely lefedi a gyakorlati ökoturizmust.

Fahéj

A mexikóiak fahéjat használnak, hogy megnyugtassák a gyomrot, mondja a Mexicovacationtravels.com. A fahéjat, a fodormentát és a gyömbért gyakran erõs teára forralják olyan állapotok kezelésére, mint a gyomorégés és az emésztési zavar. A fahéjat a felgyulladás és az émelygés ellen is alkalmazzák, a Mexgrocer.com szerint.

koriander

A Cilantro leginkább mexikói főzés összetevőjeként ismeretes – mi lenne a salsa nélküle? De ez egy tea, amely különböző betegségek kezelésére szolgál. A Planeta.com azt mondja, hogy a gyomorfrekvenciák enyhítésére, a gyulladt ínyek és a nyugodt fiatalok kezelésére használják őket, amikor aggódnak.

Citrom Verbena

A mexikóiak felkavarják a citrom verbena leveleket egy teába, és itatják böjt közben, a Mexicanmercados.com szerint. A sörnek két nagyon különböző dolog van: megszabadulni a férgektől, és a nők menstruációs áramlását rendszeresebbé tenni.

Fodormenta

A Planeta.com azt mondja, hogy az ivók, akik túlzottak, értékelik a fodormentát, amelyet szerecsendióval, szegfűszeggel és fahéjjal készítenek, hogy segítsenek a felhalmozódásban. A Spearmint egy nyugtató teát is nyújt a gyomor és a fejfájás enyhítésére.

Az Epazote egy mexikói főzésben használt gyógynövény, mondava Mexicovacationtravels.com. Ez megduplázódik gyógyászati ​​segédanyagként, amely segíti az emésztést, csökkenti a felszívódást és enyhíti a bronchiális körülményeket.

Az oregánolaj egy másik gyógyítás, minden a mexikói hagyományban. A Mexgrocer azt mondja, hogy mindent segítenek a gyomor és az atléta gyomrában a hörghurut és fogfájások ellen.

A mexikóiak a rozmaring leveleket forralják, hogy egy teát készítsenek, ami részeg az emésztéshez, a Mexicanmercados.com szerint. Úgy gondolják, hogy Rosemary súlyos betegségeket, például rákot és májbetegségeket elhárít, mondja a Mexgrocer.com.

A kamillát számos feltételhez használják, a Mexicovacationtravels.com szerint. A tea teákká vált, és a szorongáshoz és gyomorfájáshoz szenvedő betegeknek szolgált. A Mexgrocer.com szerint álmatlanság, gyulladásos állapotok, mint az ízületi gyulladás és a reuma, valamint a gázfájdalmak, a menstruációs görcsök és a székrekedés kezelésére is használják.

epazote

Oregano

Rozmaring

Kamilla