Táplálék-kiegészítők a gyermekek számára

Áttekintés

A gyermekek általában megfelelő táplálékot kaphatnak a rendszeres ételekből. Előfordulhat, hogy szükségessé válik egy kiegészítő dúsított táplálkozási ital, különösen a beteg gyermekek vagy a növekedés elmulasztása esetén. Miközben a tápanyagban gazdag élelmiszerek, például a tejtermékek, a hús és a baromfi, a keményítők és a gabonafélék, a gyümölcsök és a zöldségek kell az elsődleges választás, ezek az italok megfelelő táplálékkiegészítést nyújthatnak – különösen az alulsúlyozott gyermekek számára.

Ovaltine

Az ovális tápanyag-tartalmú csokoládéaltaltalt keverék, amelyet tejhez adva meleg vagy hideg fogyasztásra kész. Ez a por alakú keverék három csokoládé ízben, gazdag csokoládéban, csokoládé malátaban és klasszikus malátában jön létre. Négy evőkanálnyi gazdag csokoládékeverék önmagában 80 kalóriát, kevesebb mint 1 g fehérjét, 0 g zsírt és 19 g szénhidrátot tartalmaz. Ha 1 csésze nem zsíros vagy sovány tejhez keverik, egy adag 170 kalóriát, 8 g fehérjét, 0 g zsírt és 31 g szénhidrátot tartalmaz. Ennek a por alakú keveréknek az a fő előnye, hogy néhány kalóriát és sok vitamint és ásványi anyagot ad hozzá egy szabványos pohár tejhez, a tejhez ez az ital átlagosan az ajánlott napi érték 30 százaléka, vagy a DV 17 Vitaminok és ásványi anyagok. Bár a tej önmagában nem jó forrás az E-vitamin, a tápanyag, hogy gyakran jön fel rövid a gyermek étrend, 4 evőkanál. Az Ovaltine a tápanyag DV-jének 40% -át kielégíti, ami segít megvédeni a szervezet sejtjeit és fokozza az immunrendszer működését.

Pediature SideKicks

Az Abbott Laboratories egy sor táplálékkiegészítőt állít elő a gyermekek számára: a rendszeres Pediature és Pediature SideKicks. Az eredeti Pediás kiegészítésnek nagy a kalóriája, és gyakran a kórházi környezetben használják, hogy táplálékforrást biztosítson a nagyon beteg vagy alulsúlyozott gyermekek számára. Míg a hagyományos Pediás-ital az alkoholfogyasztás kockázatának kitett gyermekek számára legmegfelelőbb megoldás, a Pediase SideKicks alacsonyabb a kalóriákban, és gyakrabban használhatja táplálkozási hiányosságokat. A Pediature SideKicks krémes, kész ital Ami jön az eper, a csokoládé és a vanília ízek. Egy adag, vagy 8 fl. Az ópium aroma 150 kalóriát, 7 g fehérjét, 5 g zsírt, 1 g telített zsírt, 21 g szénhidrátot és 3g étkezési rostot biztosít. Ez a kiegészítés 26 esszenciális vitamin és ásványianyaggal kiegészítve, különösen gazdag C és D vitaminnal, és a DV mindegyikének 40% -ával találkozik.

Kefir

A probiotikumban gazdag, erjesztett joghurtos ital, a Kefir egy “gyerekbarát” táplálkozási ital, amelyet a táplálkozási szakemberek ajánlottak, például Gloria Tsang, R.D., HealthCastle.com és Leslie Beck, R. D. a gasztrointesztinális egészség elősegítésére. A Lifeway Foods különböző palackozott, kész italt ízesített vagy sima kefir italokat gyárt. Kefir kalcium és fehérje gazdag, és 8 fl. oz. Számít tej vagy tejelő szolgálatként, ProBugs vonalukat kifejezetten gyerekeknek tervezték, és szerves teljes tej kefirből készülnek. Ezek az italok olyan szórakoztató aromákban kaphatók, mint a Goo-Berry Pie, az Orange Creamy Crawler, a Sublime Slime Lime és a Strawnana Split. Jönnek egy négycsomagos és egy adag, vagy 5 fl. A Goo-Berry Pie aroma 130 kalóriát, 9 g fehérjét, 5 g zsírt, 3g telített zsírt, 15 g szénhidrátot és 1,5 g étkezési rostot biztosít. Egy ital a kalciumtartalmú DV 30% -át és a D-vitamin 25% -át felel meg, amelyek mindegyike elengedhetetlen az erős csontok és fogak építéséhez.