Természetes alvási jogorvoslatok a kisgyermekek számára

Áttekintés

Gyakran előfordul, hogy a kisgyermekek éjszaka alvásnak vannak nehézségei, különösen akkor, ha éjszaka alig aludnak el, és az egész éjszakai alvás egészen át ébredés nélkül taszítják. A Nemzeti Alvási Alapítvány szerint az átlagos amerikai gyermek csak 11,7 óra alvást kap éjszakára, 12-14 óra javasolt. Ha a kisgyermek eltűnik az elalvás problémái miatt, számos dolgot tehet meg.

Használjon éjszakai fényt

Ha a gyermek ébredez éjszakánként és felborul, akkor a fény hiánya lehet. A kisbabák zavarodottságot és felborzolást kaphatnak, amikor felébrednek egy sötét szobában, és nem látnak semmit. Könnyen megoldható ez az, hogy éjszakai fényt helyezzen el a gyermeke hálószobájában, megvilágítva a szobát anélkül, hogy elegendő fényt bocsátaná el, hogy elvonja a gyermeket, és ébren tartja. Ez segíteni fogja a gyermeke gyorsabb elaludását és elaludását anélkül, hogy zavarná magát. Állítson be egy időzítőt az éjszakai fénynél, hogy kikapcsoljon, amikor reggel érkezik, hogy a kisgyermek észre tudja venni, mikor kell felkelnie.

Tálaljuk a Bedtime Snackeket

Az éhezésre kényszerítve megnehezítheti, hogy a kisgyermek elaludjon, de ha rossz ételt etetnek neki, akkor hiperaktívá teheti, és az alvást még nehezebb elérni. Az elalvási snack nem rossz ötlet, ha megfelelően végzik. Az ideális snack magas legyen szénhidrátban és kalciumban, mérsékelt vagy alacsony fehérje mennyiségben. Javaslatok közé tartoznak a teljes gabonafélék és a tej, vagy a banán és a túró. Kísérletezzen azzal, amit a gyermekek preferálnak és röviddel lefekvés előtt használják az alvás megkönnyítésére.

Legyen bedtime rutin

Az emberek a szokások teremtményei, és a kisgyermekek nem különböznek egymástól. Segíthet a gyermek elméjében és testében felkészülni az ágyra egy éjszakai lefekvési rutin létrehozásával, amely jelzi az alvás elkezdését. Gyakorlatában szerepelhet a gyermek fürdőzésének, csendes játéknak, ágyas öltözködésnek és lefekvés történetének olvasása. Minden éjszaka igyekezzen a dolgokat ugyanabban a sorrendben csinálni, és minden este megtartja a gyermekeit egy meghatározott lefekvéskor.