Természetes melljavító gyakorlatok és étkezési szokások

Áttekintés

Sok nő fordul kozmetikai műtéthez, hogy fokozza a mellüket, vagy növelje mellméretét. Vannak azonban természetes módszerek az emlő méretének növelésére – és még a nagyobb mellek megjelenésére is. Mivel nincsenek izmok a mellekben, csak a zsírsejtek és a mirigyek, nincsenek olyan gyakorlatok, amelyek valóban megnövelnék a melleket. De a mellek alatt fekszenek a mellizmok, amelyek, ha felépülnek, a melleiket magasabbra és szilárdabbá tehetik.

Görögszéna

Ezt a gyógynövényt olyan anyák használják, akik szoptatnak a tej ellátásának növelése érdekében. Emellett egészséges mellszövetet is termel, így javíthatja a mellek kinézetét is. A Fenugreek korai hírneve, mint mellnagyobbító, és tartalmaz diosgenint, amelyet szintetikus ösztrogén előállítására használnak, és bizonyítottan elősegíti a mellsejtek növekedését. A Fenugreek kapszulákban vagy teakeverékben kapható, beszéljen orvosával, mielőtt bármilyen gyógynövényes étrendet felvenne, különösen akkor, ha bármilyen gyógyszert szed. A gyógynövény-kiegészítőknek biológiai hatásuk van, és ártalmasak lehetnek más gyógyszerek keverékével.

Saw Palmetto

Évszázadok óta használatos, ez a növény, többek között, növelheti a nő mellének méretét. Megakadályozza a férfi hormonokat és lehetővé teszi a női hormonok számára, hogy hozzájáruljanak az emlő növekedéséhez, hogy kiemelkedőbbé váljanak. A fűrész palmetta a legtöbb mellnagyobbító tabletta közös összetevője: Beszéljen kezelőorvosával, mielőtt bármilyen gyógynövényes étrendet felvenne, különösen akkor, ha bármilyen gyógyszert szed. A gyógynövény-kiegészítőknek biológiai hatásuk van, és ártalmasak lehetnek más gyógyszerek keverékével.

Édeskömény

Ez egy ízletes zöldség, amelyet meg lehet enni, teát formában fogyasztani vagy masszírozni a mellekbe. Az ösztrogén dózisa a testnek, amely felboríthatja a férfi hormonokat és a mellek növekedését okozhatja. Beszéljen orvosával, mielőtt bármilyen gyógynövényes étrendet felvenne, különösen akkor, ha bármilyen gyógyszert szed. A gyógynövény-kiegészítőknek biológiai hatásuk van, és ártalmasak lehetnek más gyógyszerek keverékével.

Pectoral Press

Kezdje az öt font súlyzókkal. Feküdj a térdére kissé hajlítva, feküdj a padlón, vagy használj egy padot. Húzza ki karját egyenesen mindkét oldalon. Ezután lassan összehozza őket a mellkasod előtt. Tartson egy másodpercet, és lassan engedje vissza őket. Ismételje meg ezt a 10-12-szer három készletet.

Kezdje a gyomromban fekve. Keresse meg a lábát, és tegye a kezét a padlóra, csak a vállak előtt. Lassan emelje fel magadat, amíg a karjaid meghosszabbodnak, és kiegyensúlyozod a tenyeredet. Ha a lehető legegyszerűbb a hátán, hajlítsa meg a könyökét, és engedje vissza magát, amíg párhuzamos a padlóval. Próbálja meg, hogy ne érintse meg mellkasát a padlón. Tegyél két 10-et. A push-up-ot akár a térdével, akár anélkül teheted meg, hogy megérintse a padlót.

A súlyzók vagy a sáv használata fekszik egy lejtős padon vagy táblán. Hajlítsa a karját a könyökig, amíg a súlyok majdnem meg nem érintik a vállát. Nyomja addig, amíg a karjait teljesen kibontja, de anélkül, hogy megérintené a súlyokat egymás ellen (súlyzók használata esetén). Ismételje meg a két 12-es készletet.

A súlyzók használatával üljön felfelé (ez a gyakorlat lejtőn is elvégezhető). Tegye a karjait teljesen ki a testből. A mellizmok használatával egyenesen húzza ki a súlyokat a mellkasod előtt. Ismételje meg ezt a három 12-es készletet. Vannak gépek is az edzőteremben, amelyek kifejezetten ezt a mozgást imitálják.

Ezeket úgy hajtják végre, hogy a falról körülbelül két méterre állnak. Helyezze a kezét a falra körülbelül mellkas szintjén. Lassan vigye a fal felé a karját és a mellkasi izmokat, amíg az orr meg nem érinti a falat. Ezeket állóképességnek is nevezik.

Számos jóga póz van, amely ösztönzi az emlőjavítást Ayurvediccure szerint, amely a természetes gyógymódokat és kiegészítőket támogatja. Ezek közé tartozik a Stabdhasana, Dwikonasana, Sajah Stabdhasana, Bhujangasana és Ushtasana.

Az úszás remek gyakorlat, amely növeli a mellszoborodat a mellizmok ellen a víz ellenállása ellen.

Fekvőtámaszok

Lejtős nyomógomb

Butterfly Press

Fal-up

Jóga

Úszás