Természetes módon, hogy a szempillák nő

H-vitamin (Biotin)

Mint a fején levő haj, a szempillák egy növekedési sebességet követnek. Ha a szempillák kitágulnak, vagy szempillaspirál, kopás vagy festés károsodik, meg kell várnia, hogy újra regenerálódjanak. Míg a szempillák hossza és egészsége a genetika alapján van meghatározva, bizonyos természetes módszerek állnak rendelkezésre a szempillák növelésére.

antioxidánsok

A H-vitamin (Biotin) elősegíti a haj növekedését és segít a haj erősítésében. A H-vitamin egy B-komplex vitamin, amely számos kozmetikai termékben megtalálható, valamint bizonyos ételek. Ez a vízben oldódó vitamin található szardínia, pekándió, mandula, sörélesztő, banán és teljes kiőrlésű gabonafélékben. Ezenkívül tojássárgáján is megtalálható, a nyers tojásfehérje azonban tartalmaz egy Avidint, amely megakadályozza a H-vitamin felszívódását.

Olivaolaj

A C és E vitaminok, két antioxidáns vitamin fontos a normál hajnövekedéshez és fejlődéshez. C-vitamin nélkül a hajad száraz lesz és szétesik. Ezenkívül a C-vitamin megakadályozhatja a hajszálakat a szabad gyökök okozta károsodásoktól, így egészségesebb marad, és segít a gyógyulásban és a javításban. Az E-vitamin növeli a fejbőr forgását az egészséges fejbőrön. Ezeket a vitaminokat citrusfélékben, avokádókban és leveles zöldségekben találják meg.

Emu olaj

Éjszaka egy kis olívabogyó vagy ricinusolajat csiszol a szemhéjára a szempillák alatt, hogy hosszabb, vastagabb szempillákat nyerjen. Kezdje látni az új hajnövekedés jeleit egy-két hónap múlva. Az új hajnövekedés egészségesebb és erősebb lesz, mint az előző hajnövekedés. Ha nem más, az olívaolaj kondicionáló hatású a szempillák egészségének javítására.

Vazelin

Az emu olaj a szempillákat és a hosszabb, vastagabb csípős növekedést serkenti. Használjon pamut golyót vagy Q-csúcsot, hogy kis mennyiségű olajat öntsön a szempillére a haj kifogására és új haj növekedésére.

Ez az alternatív kezelés ugyanúgy működik, mint az olívaolaj és a ricinusolaj. Dörzsölje le a szempillák alapjáról minden este, mielőtt lefeküdt. 15 perc múlva moshatja le. Néhány hét múlva új hajnövekedést tapasztalhat.

Az egészséges táplálkozás, melyben gazdag fehérjék és vitaminok segítik a szempilla haj növekedését. Jó ételeket, amelyek segítenek a szempillák növekedésében: hal, tojás, bab és joghurt. A szójafehérje szintén előnyös a szempilla növekedésének szimulálására.

Diéta