Természetes módon megállítani a hónalj verejtékét

Laza pamut ruha

Mindenki izzad a hónalj területén, ezért dezodorokat találtak először. Ha a dezodor nem hajlandó megtenni a trükköt, vagy nem hagyja abba a kínos nedvességet, amely gyakran érkezik a hónalj izzadásával, hogy a problémák előfordulnak. Vegyünk néhány természetes megközelítést a hónalj verejtékezésének megállítására, mielőtt drasztikusabb intézkedéseket alkalmaznánk.

Almaecet

Bár a ruházati választása nem akadályozhatja meg a verejtékezést, megakadályozhatja a verejtékezést oly módon, hogy az emberek észreveszik. A testéhez illő és a karja alatt ragadt, szoros ruha okozhat, hogy jobban izzadjon, és jobban észrevehetővé teszi a nedvességet. Mindig izzadásgátló anyagot használjon, és lazán illeszkedő pamut ingeket válasszon forró napokon.

Szódabikarbóna

Az almás ecetet természetes módon használják a verejtékezés megállítására a karok alatt. A malátakészítésről ismert, hogy csökkenti a hónalj területének pH-ját, ami megnehezíti a baktériumok növekedését. Éjjel alkalmazzuk, és reggel lemossuk. A zuhanyzás után szokásos dezodorokat kell alkalmazni.

Hintőpor

Ha a kereskedelmi dezodor nem tűnik neked a trükknek, próbálja ki a házi készítésű szagtalanítót a szódabikarbónából, és alkalmazza a hónaljjára. Keverjünk össze egy kanál szódabikarbónát néhány meleg vízzel, és permetezzünk néhány vanília vagy levendula illóolajot, hogy édesítsük az illatot. Helyezze az oldatot egy vizes palackba, és minden nap reggel dezodoráljon.

Ha a verejtékezés problémája olyan zavarba ejtő, hogy foltokat okoz a ruházatánál, szokásos módon vigye be a dezodorát, és tegyen egy kis talkumporot a területre. Óvatosan tegye fel a pólót, nehogy elhagyja a pólóját. A talkumpornak el kell nyelnie a nedvesség egy részét, és el kell kerülnie a túlzott izzadást a karjai alatt.